TEK/ÇİFT DERS SINAV BAŞVURULARI

15 Haz

EN SON BAŞVURU TARİHİ: 22 Haziran 2020 saat 11:00 a uzatılmıştır.

SINAV TARİHİ: 24-25 Haziran 2020

SINAV PROGRAMI: Başvuruların Ardından İlan Edilecektir.

Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere tek/çift ders sınav hakkı verilir.

Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

Tek/çift sınavına başvuracak öğrenciler 19 Haziran 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup MYO öğrenci işlerine getirmesi ya da kmyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatına çevirip göndermesi gerekmektedir.

Sınavlar 24-25 Haziran 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

Sınava girecek öğrencilerin 2019/2020 Bahar yarıyılı dönem harcını yatırmış olmaları gerekmektedir. Dönem başında katkı payı/öğrenim ücreti ödememiş öğrencilerimiz, öğrenim ücretini ödeyerek Tek/Çift ders sınavlarına girebilirler. Harcını yatırmamış bu öğrencilerimizin en geç 18 Haziran 2020 tarihine kadar harç yatırmadıklarını başvuru formunda belirterek müracaat etmeleri gerekmektedir.

2019-2020 Eğitim ve Öğretim Yılı Bahar Döneminde dönem sonu sınavları ile bu eğitim ve öğretim yılına ait diğer sınavların yüz yüze gerçekleştirilmeyeceği kararı verildiğinden; Tek/Çift Ders sınavlarının da mülakat yöntemiyle çevirim içi (online) Uzaktan Eğitim Merkezi (UZEM) aracılığıyla yapılacaktır.

Tek Ders Başvurusu İçin Tıklayınız.

Çift Ders Başvurusu İçin Tıklayınız.