01 Haz

Değerli Öğrencimiz,

23 Mart 2020 tarihinden itibaren üniversitemiz tarafından başlatılan uzaktan eğitimde katıldığınız ders ve dersi sunan Öğretim Üyesi/Görevlisi ile ilgili görüşlerinizin alınması ve belirttiğiniz değerlendirmeler doğrultusunda gerekli iyileştirilmelerin yapılması  amacıyla meslek yüksekokulumuz Kalite Komisyonu'nca DÜZCE ÜNİVERSİTESİ KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEKOKULU 2019 – 2020 BAHAR DÖNEMİ UZAKTAN EĞİTİMDE ÖĞRETİM ELEMANI VE DERS DEĞERLENDİRME ANKETİ  hazırlanmıştır. Ankete vereceğiniz yanıtlar bireysel olarak değerlendirilmeyecek, yalnızca toplu istatistiksel uygulamalar ile kullanılacak ve üçüncü taraflarla kesinlikle paylaşılmayacaktır. Sorulara kendi görüşleriniz doğrultusunda vereceğiniz içten yanıtlar için teşekkür ederiz. Her ders için anketi ayrı ayrı tekrar doldurmanız gerekmektedir. isim ve mail adresi istenmemektedir.Anket uygulaması 01.06.2020 tarihinde başlatılmış olup 07.06.2020 tarihinde sonuçlandırılacaktır.

Anket İçin Aşağıdaki Linki Tıklayınız.