LOJİSTİK SÖYLEŞİLERİ VIII

29 May

Meslek yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından sürdürülen sektör temsilcileri ve öğrencilerimizin buluşmasını sağlayan Lojistik Söyleşileri çevirim içi olarak hız kesmeden devam etmektedir.
Sekizincisi 28 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen moderatörlüğünü Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK’ın  üstlendiği söyleşimizin konuğu Gelal.com İş Geliştirme Yöneticisi Ersin ÇAYIR olmuştur. Üniversitemiz çevirim içi eğitim sisteminde gerçekleştirilen Yeni Nesil Lojistik Lojistikte Dijitalleşme konulu söyleşiye meslek yüksekokulumuz Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencilerinin yanı sıra İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri, akademik personelleri ve sektörden temsilciler de katılmıştır.
Sayın Çayır; kariyer gelişiminden bahsederek yöneticisi olduğu Gelal.com şirketinin çalışma şekli, şartları ve prensipleri hakkında bilgiler aktarmıştır. Sanal lojistik kavramına değinerek pandemi sürecinde artan e-ticaret talebi ve yaşanan kargo sıkıntıları belirterek süreçte ortaya çıkan yönelimleri aktarmıştır. Öğrencilerimize kariyer planlarını yönlendirici ve atölye çalışmalarıyla yetkinlik kazanmaları ve kendilerini geliştirmeleri konularında tavsiyelerde bulunmuştur.