LOJİSTİK SÖYLEŞİLERİ VII

28 May

Meslek yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından sürdürülen sektör temsilcileri ve öğrencilerimizin buluşmasını sağlayan Lojistik Söyleşileri çevirim içi olarak hız kesmeden devam etmektedir.
Yedincisi 21 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen moderatörlüğünü Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK’ın  üstlendiği söyleşimizin konuğu WORLDEF Başkanı Ömer NART olmuştur. Üniversitemiz çevirim içi eğitim sisteminde gerçekleştirilen E- İhracat, Sınır Ötesi Ticarette Kariyer Ve Fırsatlar konulu söyleşiye meslek yüksekokulumuz Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencilerinin yanı sıra İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri, akademik personelleri ve sektörden temsilciler de katılmıştır.
Sayın Nart; e-ihracatın Türkiye’deki gelişimi hakkında bilgiler aktararak kurucusu ve yöneticisi olduğu WORLDEF firmasında yapılan faaliyetlerle ilgili bilgiler aktarmış ve merak edilen soruları cevaplandırmıştır. Girişimcilik ruhuna vurgu yaparak sektörel imkanları insan hikayeleri ile örneklendirerek dinleyicilere aktarmıştır. İhracatın önemi üzerinde durarak yaşanan salgın sürecin e- ihracatında öneminin daha çok ortaya çıktığına değinmiştir. Ayrıca dinleyiciler arasında seçtiği öğrencilerimize online eğitim ve kitap hediyeleri takdim etmiştir.