LOJİSTİK SÖYLEŞİLERİ V

13 May

Meslek yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından sürdürülen sektör temsilcileri ve öğrencilerimizin buluşmasını sağlayan Lojistik Söyleşileri çevirimiçi olarak devam etmektedir.
Beşincisi 07 Mayıs 2020 tarihinde düzenlenen moderatörlüğünü Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK’ın  üstlendiği söyleşinin konuğu Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı  Tuncay ŞAHİN olmuştur. Üniversitemiz çevirim içi eğitim sisteminde gerçekleştirilen Corona Sürecinde Ticarete Bakış ve Ticaretin Geleceği konulu söyleşiye meslek yüksekokulumuz Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencilerinin yanı sıra İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri ve akademik personelleri de katılmıştır.
Sayın Şahin;  Düzce Valimiz Sayın Zülkif DAĞLI, Rektörümüz Prof. Dr. Nigar DEMİRCAN ÇAKAR ve Düzce Belediye Başkanımız Sayın Faruk ÖZLÜ ile birlikte uyumlu bir çalışma ortamı oluşturulduğunu vurgulamıştır. Rektörümüzün vizyonuyla üniversite – sanayi işbirliğine üniversitenin tüm imkanlarıyla destek olduğunu belirterek Rektörümüz nezdinde tüm üniversite personeline özverili çalışmalarından dolayı teşekkürlerini sunmuştur. Düzce Ticaret ve Sanayi Odası’nın faaliyetleri, Türkiye’deki konumu, projeleri, sanayi, ticaret ve eğitime desteklerini ve odanın dijital dönüşüm hedeflerinden bahsederek salgın sürecinin Düzce ticaretine etkilerini, beklentilerini, anlatarak tecrübelerinden yola çıkarak kariyer tavsiyelerinde bulunmuş yabancı dil bilgisinin önemine vurgu yaparak öğrenci arkadaşlarımıza girişimci bir ruhla hareket etmelerini tavsiye ederek üretecekleri projeleri dinlemeye ve projelerine destek olmaya her zaman hazır olduklarını belirtti.