LOJİSTİK SÖYLEŞİLERİ IV

04 May

Meslek yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından sürdürülen sektör temsilcileri ve öğrencilerimizin buluşmasını sağlayan Lojistik Söyleşileri online olarak devam etmektedir.
Dördüncüsü 29 Nisan 2020 tarihinde düzenlenen moderatörlüğünü Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK’ın  üstlendiği söyleşinin konuğu Dış Ticaret Eğitmeni Reşat BAĞCIOĞLU olmuştur. Üniversitemiz çevirim içi eğitim sisteminde gerçekleştirilen Dış Ticaretin Finansmanı koulu söyleşiye meslek yüksekokulumuz Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencilerinin yanı sıra İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü öğrencileri ve akademik personelleri de katılmıştır.
Sayın Bağcıoğlu; salgın sürecinin sektöre etkilerini, beklentilerini, dış ticaretin finansmanı anlatarak tecrübelerinden yola çıkarak kariyer tavsiyelerinde bulunmuş yabancı dil bilgisinin önemine vurgu yaparak öğrenci arkadaşlarımıza mutlaka teorik bilgilerini pratiğe dönüştürmeleri gerektiğini ve kendilerini sürekli geliştirmeleri gerektiğini belirterek merak edilen soruları cevaplandırmış ve öğrencilerimize kariyerleri ile ilgili tavsiyelerini aktarmıştır.