LOJİSTİK SÖYLEŞİLERİ III

04 May

Meslek Yüksekokulumuz Yönetim ve Organizasyon Bölümü Lojistik Programı tarafından sürdürülen sektör temsilcileri ve öğrencilerimizin buluşmasını sağlayan Lojistik Söyleşileri yaşanan salgın nedeniyle uzaktan eğitimle sürdürülen 2019 – 2020 bahar döneminde online olarak devam etmektedir.
Üçüncüsü Tedarik Zinciri Yönetimi dersi kapsamında Lojistik Konuşalım mottosuyla düzenlenen moderatörlüğünü Öğr. Gör. İlyas Temel ŞAFAK’ın  üstlendiği söyleşinin konuğu MLA Lojistik İş Geliştirme Müdürü ve Lojistik Bir Sanattır eserinin yazarı Halit KAYA olmuştur. Üniversitemiz çevirim içi eğitim sisteminde gerçekleştirilen söyleşiye meslek yüksekokulumuz Lojistik ve Dış Ticaret programı öğrencilerinin yanı sıra İşletme Fakültesi Uluslararası Ticaret Bölümü ve Akçakoca MYO Dış Ticaret Bölümü öğrencileri ve akademik personelleri de katılmıştır.
Sayın Halit KAYA; kariyer adımlarını, bünyesinde bulunduğu şirketin faaliyetlerini ve sektör salgının etkilerini ve salgın sonrası beklentileri anlatarak merak edilen soruları cevaplandırmış ve öğrencilerimize kariyerleri ile ilgili tavsiyelerini aktarmıştır.