BAHAR YARIYILI DERS KAYITLARI

06 Şub

Üniversitemiz 2019-2020 Bahar Yarıyılı Ders Seçim İşlemleri, öğrencilerimiz tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında yapılacaktır. Sisteme https://obs.duzce.edu.tr/ adresinden giriş yapabilirsiniz. (Öğrencilerimizin (1.Sınıf öğrencileri dahil)bilgisayardan giriş yaparak ders seçimini tamamlamaları gerekmektedir.)

Ders Seçimleri Danışmanlar tarafından 11-14 Şubat 2020 tarihleri arasında onaylanacaktır.

Bahar Yarıyılında öğrenim süresini aşan öğrenciler, ikinci üniversite olarak üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler ve  yabancı uyruklu öğrenciler; öğrenci katkı payı / öğrenim gideri bedelini Türkiye Halk Bankası şubelerine öğrenci numaralarını beyan ederek ders seçimi süresi içinde yatırmaları gerekmektedir. Ders seçimlerinin kesinleşmesi için danışman onayı şarttır.  Danışman onayı olmayan ders seçimleri geçerli değildir.

Harç (Öğrenim)  Ücreti ödemesi gereken öğrenciler ders kayıt süresi içerisinde harç (öğrenim) ücretini ödemedikleri taktirde ders kayıt işlemleri geçersiz sayılacaktır.

Ders Kayıtlarında Dikkat Edilecek Hususlar için tıklayınız.

17 Şubat 2020'da başlayacak olan Bahar Yarıyılında Tüm Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.