TEK ÇİFT DERS BAŞVURULARI

20 Oca

1) Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere tek/çift ders sınav hakkı verilir.

2) Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.

3) Tek/çift sınavına başvuracak öğrenciler 23 Ocak 2020 tarihine kadar aşağıda yer alan ilgili başvuru formunu eksiksiz doldurup MYO öğrenci işlerine getirmesi ya da kmyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatına çevirip göndermesi gerekmektedir.

4) Sınavlar 27-28 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacaktır.

5) Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.

6) Sınava girecek öğrencilerin 2019/2020 Güz yarıyılı dönem harcını yatırmış olmaları gerekmektedir.

Tek Ders Başvuru Formu

Çift Ders Başvuru Formu