“BENİM KULUBÜM YEŞİLAY” PROJESİ

19 Ara

Meslek Yüksekokulumuz öğrencileri Yeşilay Kaynaşlı Şube üyeleri olarak “BENİM KULUBÜM YEŞİLAY” projesi kapsamında 7-9 Aralık tarihleri arasında İstanbul da düzenlenen oryantasyon eğitimine katıldı.
Proje İçişleri Bakanlığı onayıyla, Yeşilay Genel Merkezi’nin desteğiyle yapılmış bir proje özelliği taşımaktadır. Öğrencilerimiz oryantasyon eğitiminde edinmiş oldukları bilgileri pilot okul olan İstanbul Bayrampaşa Şair Şinasi İlkokulu’nda da uygulama fırsatı bulmuştur.
Ayrıca öğrencilerimiz almış oldukları eğitim bilgileri Yeşilay Kaynaşlı Şube üyeleri ile Kaynaşlı İlkokulu öğrencilerine uyguladıkları bir eğitimle paylaşmışlardır. Etkinlik Kaynaşlı Belediye Başkanı Birol ŞAHİN, Düzce Dernekler İl Müdürü Yunus KARAMAN, Kaynaşlı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan CAN, Kaynaşlı Halk Eğitim Müdürü Cevat YİRMİBEŞ, Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR’ın projeye katılan öğrencilerimize teşekkür belgelerinin takdim edilmesi ile son buldu.