EK SÜRE SINAVLARI

17 Ara

Azami süre sonu sınavlarına girerek veya girmeden dönem hakkı elde etmiş ve sınırsız sınav hakkı bulunan dönem harcını yatırmış olan öğrenciler başarısız oldukları derslerin (FF, FD, YZ, EKS, I) ek süre sınavlarına girebilir. Müracaat tarihi 17-31 Aralık 2019 olup başvuru dilekçesi eksiksiz doldurulup imzalanıp meslek yüksekokulumuz öğrenci işlerine yada kmyo@duzce.edu.tr adresine  mail olarak gönderilecektir. Dilekçe için tıklayınız.

Harç ücretini yatırmayanlar dilekçe göndermiş dahi olsalar sınava alınmayacaktır.

Öğrenci ek süre sonu sınavlarına her iki dönem dersleri içinde girebilir.

Sınavlar 6-19 Ocak 2020 tarihlerinde yapılacak olup sınav takvimi ek süre sınavına başvuran öğrenciler için ayrıca sitemizde yayınlanacaktır.

2017/2018 Bahar Yarıyılı sonrası kaydı silinen ya da ek süre tanınan öğrenci listesi için tıklayınız.

2018/2019 Bahar Yarıyılı sonrası kaydı silinen ya da ek süre tanınan öğrenci listesi için tıklayınız.

Azami Süre Sonu ve Ek Süre Sınavları Uygulama Esasları için tıklayınız.

İlgili öğrencilerimize önemle duyurulur.