KYK BURS BAŞVURULARI HAKKINDA DUYURU

18 Eki

Kredi Yurtlar Kurumu’nun (KYK) Üniversitelere ayırmış olduğu burs kontenjanları belirlenmiş bu doğrultuda Meslek Yüksekokulumuza 2 (iki) kişilik kontenjan ayrılmıştır. Yapılacak başvurular KYK tarafından Üniversitelere ayrılan kontenjanlar içindir. KYK bursuna başvuracak öğrencilerimizin başvuru formlarını, 21.10.2019 tarihi Saat 16:00'ya kadar Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşlerine teslim etmeleri gerekmektedir.

• Başvuru formunu okunaksız ve eksik doldurulması ya da 21.10.2019 tarihi, saat 16:00'dan sonra teslim edilmesi halinde adayların başvuru formları geçersiz sayılacaktır.
  • Meslek Yüksekokulumuz gerek görülmesi halinde burs başvurusu yapan adaylardan beyanları ile ilgili belge isteyebilir.
  • Burs Başvuru Formuna ulaşmak için tıklayınız.

Burs Verilmeyecek Öğrenciler:

1-Kurumundan Öğrenim kredisi veya burs almış öğrenciler

2-5102 Sayılı Kanunun 2.maddesi kapsamında yer alan kamu kurum ve kuruluşlarından bur alan öğrenciler,

3-Yetim maaşı ve nafaka alanlar dışında, asgari ücret düzeyinde aylık veya ücretle sürekli bir işte çalışma veya gelire sahip olan öğrenciler,

4-Burs isteğinde bulunduğu tarihte, okula giriş tarihi itibariyle bir öğretim yılı kaybı olanlar,

5-Yabancı uyruklu öğrenciler,

6-Ek süre öğrenim gören öğrenciler.