KAYNAŞLI MYO ÖĞRENCİLERİ SOSYAL SORUMLULUK PROJELERİNİ SÜRDÜRÜYOR

24 Eyl

Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu’nda, meslek yüksekokulumuz ve Düzce Üniversitesi Lojistik ve Dış Ticaret Topluluğu (DÜLOJ) tarafından düzenlenen “ Saklama Paylaş Hayat Bulsun” isimli kitap toplama kampanyası kapsamında 2018- 2019 akademik yılında Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Kütüphanesi’ne bağışlanmak üzere toplanan kitaplar  Kaynaşlı MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi  Hüseyin BAYRAKTAR ve DÜLOJ Akademik Danışmanı Öğretim Görevlisi Burak YÜKSEL tarafından Kaynaşlı Anadolu İmam Hatip Lisesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenleri Çağrı KURT ve Mahir KARABAYIRLI ’ya teslim edilmiştir.  katkılarından dolayı tüm destekçilerimize teşekkür ederiz.

Not: Kitap Toplama Kampanyamız Süresiz olup her seviyedeki bağışlamak istediğiniz kitaplarınızı DÜLOJ’a ulaştırılmak üzere KMYO Öğrenci İşleri  veya Kütüphanesine teslim edebilirsiniz.