2019 YKS KAYDINI YAPTIRAMAYAN ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE!!

24 Eyl

2019 YKS sonucunda Yüksekokuluımuza yerleştirmeleri yapılıp YKS kılavuzlarında yayımlanan kayıt tarihlerinde kayıt yapamayan öğrencilerimiz şahsen kayıtlarının yapılması uygun görülmüştür. Aşağıda isimleri belirtilen öğrencilerimizin Yüksekokulumuza evraklarını tamamlayarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

Adı Soyadı

Murat GÜNEŞ

Elif ALP

Kesin Kayıt İçin Gerekli Belgeler:

1) “Lise Diploması”nın aslı veya yeni tarihli “Geçici Mezuniyet Belgesi”nin aslı (Fotokopi yada Noter onaylı suret kabul edilmez).

a) Diplomanın kayıp olması durumunda Lise Diploması Kayıp Belgesinin aslı.

b) Ek puandan yararlanarak ya da sınavsız geçişle yerleştirilmiş ancak alanı diplomasında veya mezuniyet belgesinde belirtilmemişse, hangi okul ve alandan mezun olduğunu gösterir resmi belge (METEM programlarından mezun olanların diplomalarında okul adı olarak, diplomayı düzenleyen merkezin adı yazılmaktadır).

2) 2019-YKS Sonuç Belgesinin İnternet Çıktısı.

3) Fotoğraflı Nüfus Cüzdan Fotokopisi.

4) 6 adet 4.5x6 ebadında son 6 ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

5) 1 adet A-4 ebadında büyük beyaz zarf ve 6 TL.’lik posta pulu (Toplam 6 TL tutarında).

6) 28 yaşından büyük olan erkek adayların “Askerlikle İlişkisi Yoktur” belgesi (28 yaşından büyük yükümlülerin “askerlikle ilişiği yoktur” belgesi olmadan kesinlikle kayıtları yapılmayacaktır).

Açıklamalar :

1- ‘’Şahsen Müracaat ile Kayıt’’ yaptıracak adayların evraklarını bizzat veya noter aracılığı ile vekalet eden kişi tarafından teslim etmeleri gerekmektedir. Posta ile gönderilen evraklar kabul edilemez, kayıt işlemi yapılmaz.

2- Belgeler eksik ise kayıt yapılmaz.

3- Belgelerde tahrifat yapıldığı tespit edilenlerin kayıtları yapılmaz.

4- Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan aday herhangi bir hak iddia edemez.

5- İstenen belgelerin aslı kabul edilir.

6- Adli sicil kaydına ilişkin adayın yazılı beyanı alınacaktır.