2018-2019 AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI

23 Tem

2018-2019 AZAMİ SÜRE SONU SINAVLARI

Azami süre sonu sınavına girebilmek için 2015 yılı kayıtlı ya da 2014 kayıtlı olup bir yıl kayıt dondurmuş olmak gerekmektedir. Bu durumda olan öğrenciler başvuru formunu doldurarak transkripti ile birlikte ÖĞRENCİ İŞLERİNE başvurmaları gerekmektedir. Başvurusu bulunmayan öğrenciler sınava alınmazlar.

AZAMİ SÜRE SONU (2 ek sınav) SINAVINA GİREBİLMEK İÇİN;

a) Normal öğrenim süresi iki yıl olan ön lisans programlarını azami dört yıl, öğrenim süresi dört yıl olan lisans programlarını azami yedi yıl, öğrenim süresi beş yıl olan lisans programlarını azami sekiz yıl, öğrenim süresi altı yıl olan lisans programlarını azami dokuz yılı tamamlamış olmak.

b) Transkriptinde devam koşulunu yerine getirmemiş (DVZ notu) veya hiç almadığı toplam ders sayısının 6 ve üstü olmaması,

c) Sınavına gireceği eğitim öğretim döneminin katkı payını/öğrenim ücretini ödemiş olması gerekmektedir

Son Başvuru Tarihi: 09 Ağustos 2019

SINAV TARİHLERİ:

19-23 Ağustos 2019           Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları I

02-06 Eylül 2019               Azami Süre Sonu Ön Lisans Ek Sınavları II

Başvuru dilekçesi için tıklayınız.

Azami Süre Sonu Ve Ek Süre Sınavları Uygulama Esasları için tıklayınız.