TEK ÇİFT DERS SINAVI BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR

10 Haz

1.        Mezuniyetleri için derse devam zorunluluklarını yerine getirmiş, dersin diğer koşullarını sağlamış ve tek/çift (1 ya da 2 ders) dersi kalmış olan öğrencilere, dönem sonu sınavlarından sonra tek/çift ders sınav hakkı verilir
  2. Hiç alınmamış dersler için tek/çift ders sınav hakkı verilmez.
  3.         Azami süresini tamamlamış öğrenciler tek/çift sınavlarına katılamazlar.
  4.    Tek/çift sınavına başvuracak öğrenciler 10-14 Haziran 2019tarihleri arasında aşağıda yer alan ilgili başvuru formunueksiksiz doldurup MYO öğrenci işlerine getirmesi ya da kmyo@duzce.edu.tr adresine formun çıktısını tarayarak ya da tarama formatında düzgün bir biçimde fotoğraflayarak pdf formatında göndermesi gerekmektedir.
  5.        Sınavlar 1-2 Temmuz 2019 tarihleri arasında yapılacaktır.
  6.        Sınav başvurusu değerlendirme sonuçları ve sınav takvimi Meslek Yüksekokulumuz web sitesinde ilan edilecektir.
  7. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Bahar Dönemi harç ücretini yatıran öğrenciler bu sınavlara girebilirler.
    1. TEK DERS TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ
  8. ÇİFT DERS TALEP FORMU İÇİN TIKLAYINIZ