KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRENCİLERİ VE PERSONELİ DOĞA YÜRÜYÜŞÜNDE BİR ARAYA GELDİ

06 May

4 Mayıs 2019 Cumartesi günü Kaynaşlı Çamlıpınar Göletinden başlayıp Topuk Yaylasına gerçekleştirilen 8 kilometrelik yürüyüş parkuruna Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Barış ŞİMŞEK rehberliğinde Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR, İzcilik Fedarasyonu Düzce İl Temsilcisi Zekai ALTUNDAL, Kaynaşlı İlçe ve Spor Gençlik Müdürü Ali DAŞBAŞ, Meslek Yüksekokulu personellerimiz, öğrencilerimiz, Düzce Üniversitesi Genç Tema Topluluğu üyeleri, İzcilik Fedarasyonu Düzce İl Temsilciliği öğrencileri katıldı.

Kaynaşlı Belediyesi ve Kaynaşlı Kaymakamlığı tarafından lojistik destek sağlanan etkinliğe İş Adamı Sadık DİK yemek ikramı ile katkıda bulundu.

Kaynaşlı İlçe ve Spor Gençlik Müdürlüğü tarafından tedarik edilen bisikletlerle öğrencilerimiz Topuk Yaylası Göleti etrafında bisiklet binme heyecanını yaşadı. İzcilik Fedarasyonu Düzce İl Temsilcisi Zekai ALTUNDAL önderliğinde öğrencilerimiz çeşitli oyun ve etkinlikleri yaşama imkanı buldu.

Doğa yürüyüşü sonrası açıklama yapan Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Sayın Hüseyin BAYRAKTAR “ Bugün yaklaşık 8 kilometre yol yürüdük. Yolun engebeli ve kısmen çamurlu olması rağmen etkinliğimize katılan doğa severler ve öğrencilerimiz doyasıya vakit geçirdi. Bizlere lojistik destek sağlayan Kaynaşlı Belediye Başkanı sayın Birol ŞAHİN’e, Kaynaşlı Kaymakamı sayın Cemal DEMİRYÜREK’e ,yemek ikramında bulunanan sayın iş adamı Sadık DİK’e, Kaynaşlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü sayın Barış ŞİMŞEK’e, İzcilik Fedarasyonu Düzce İl Temsilcisi sayın Zekai ALTUNDAL’a, Kaynaşlı İlçe ve Spor Gençlik Müdürü sayın Ali DAŞBAŞ’a, etkinlikte emeği geçen personelimize, öğrencilerimize ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ediyorum. “ dedi.