ÜNİVERSİTEMİZ MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLERİ KAYNAŞLI MESLEK YÜKSEKOKULU EV SAHİPLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

29 Mar

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu Müdürleri Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR tarafından meslek yüksekokulumuzda ağırlandı. 28 Mart 2019 Tarihinde Gerçekleşen İstişare Toplantısına, Düzce MYO Müdürü Doç.Dr.Yunus BİÇEN, Çilimli Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi İlkay Ejder ERTURAN, Gölyaka Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Nejla ÖZMEN, Gümüşova Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi Sıtkı AKINCIOĞLU, Sağlık Hizmetleri Myo Müdürü Dr.Öğretim Üyesi  Serap BAYRAM, Ormancılık Myo Müdürü Doç.Dr.Hayati ZENGİN katıldı.

Toplantı da Meslek Yüksekokulları hakkında çeşitli gündem maddeleri görüşüldü ve bunlara dair alternatif çözüm önerileri sıralandı.

Toplantı Meslek Yüksekokulumuz Ebru Atölyesinde yapılan Ebru etkinliği ile son buldu.