12 MART İSTİKLAL MARŞI’NIN KABULÜ VE MEHMET AKİF ERSOY’U ANMA GÜNÜ NEDENİYLE YÜKSEKOKULUMUZDA PROGRAM DÜZENLENDİ

14 Mar

İstiklal Marşımızın Türkiye Büyük Millet Meclisinde kabulünün 98. Yıldönümünü 13 Mart 2019 Çarşamba günü saat 11:00 da Yüksekokulumuz konferans salonunda düzenlenen “Milletin Sesi Mehmet Akif” temalı etkinlikle anıldı.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR tarafından açılış konuşması yapılmış ve akabinde saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Öğretim Elemanlarından Öğr. Gör. Dr. İsmail Alper KUMSAR Mehmet Akif Ersoy’un hayatını ve İstiklal Marşının ne şartlarda yazıldığını katılımcılara aktarmıştır. Yapılan konuşmanın ardından Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR tarafından Öğr. Gör. Dr. İsmail Alper KUMSAR’a teşekkür belgesi verilerek program son bulmuştur.