MESLEK YÜKSEKOKULUMUZDA YEŞİLAY HAFTASI ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

06 Mar

1-7 Mart Yeşilay Haftası olması münasebetiyle Yüksekokulumuz ve Yeşilay Kaynaşlı Şubesi tarafından 06 Mart 2019 tarihinde saat 11:00 da Meslek Yüksekokulumuz konferans salonunda etkinlik düzenlenmiştir. Etkinliğe konuşmacı olarak katılan Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele  Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Öğr. Gör. Dilek AKKUŞ bağımlılık konusu üzerinde tecrübelerini öğrencilerimizle paylaşmıştır. Sigara, alkol ve teknolojik bağımlılık konularına değinen hocamız ailelerin bağımlılıklarının çocuklar üzerindeki etkisine, öğrencilerimizin bağımlılıkla nasıl mücadele etmeleri gerektiğine değinmiştir. Öğrenciler ve personel açısından çok verimli geçen seminerde Yeşilay Kaynaşlı Şube Başkanı İsmail KORKMAZ ve Yüksekokul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Hüseyin BAYRAKTAR tarafından Dilek AKKUŞ hocamıza teşekkür belgesi sunulmuştur.