2018-2019 Bahar Yarıyılı Ders Seçim İşlemleri

31 Oca

Üniversitemiz 2018-2019 Bahar Yarıyılı Ders Seçim İşlemleri, öğrencilerimiz tarafından Öğrenci Bilgi Sistemi (OBS) üzerinden, 05-08 Şubat 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. Sisteme https://obs.duzce.edu.tr/ adresinden giriş yapabilirsiniz. (Öğrencilerimizin bilgisayardan giriş yaparak ders seçimini tamamlamaları gerekmektedir.)

Ders Seçimleri Danışmanlar tarafından 05-08 Şubat 2019 tarihleri arasında onaylanacaktır.

Bahar Yarıyılında öğrenim süresini aşan öğrenciler, ikinci üniversite olarak üniversitemizde öğrenim gören öğrenciler, yabancı uyruklu öğrenciler ve ikinci öğretim öğrencilerinin; öğrenci katkı payı / öğrenim gideri bedelini Türkiye Halk Bankası şubelerine öğrenci numaralarını beyan ederek ders seçimi süresi içinde yatırmaları gerekmektedir. Ders seçimlerinin kesinleşmesi için danışman onayı şarttır. Danışman onayı olmayan ders seçimleri geçerli değildir.

Harç (Öğrenim) Ücreti ödemesi gereken öğrenciler ders kayıt süresi içerisinde harç (öğrenim) ücretini ödemedikleri taktirde ders kayıt işlemleri geçersiz sayılacaktır.

Ders Kayıtlarında Dikkat Edilecek Hususlar (Önlisans) için tıklayınız.